16 juni Masterclass met Odette Meyer

Op donderdag 16 juni 2016 verzorgde Odette Meyer een MASTERCLASS ‘Vertraagde tijd als katalysator van vooruitgang’.

Zoals Odette het zelf verwoordt:  “wanneer mensen trouw zijn aan hun diepgevoelde missie krijgen zij ook toegang tot hun vermogen veel te betekenen. Voor anderen, voor de organisatie en voor de samenleving. Dat vind ik de top bereiken. De uitdaging is om in de waan van de dag ruimte te maken om naar de stilte te gaan, en onder de oppervlakte te kijken. Een brede blik houden is essentieel om bij te dragen aan wat nodig is voor jezelf en anderen.”

Odette MeyerOdette Meyer is managing partner CIC Company, zet ruim 15 jaar haar professionaliteit en (levens)ervaring in om mensen en teams te versterken in hun leiderschap, waarin zij veel voor elkaar krijgen zonder aan zichzelf voorbij te gaan. Zij stimuleert individuen en teams om met aandacht stil te staan bij wat er werkelijk nodig is, daarnaar te handelen en daardoor meer te bereiken. Odette begeleidt leiderschapstrajecten voor executives in binnen- en buitenland. Odette is een bestuurskundige, heeft in leidinggevende posities gewerkt en heeft ervaring met het aansturen van complexe projecten. Ze tekent in beelden over wat haar bezighoudt.

Kernactiviteiten: executive- en organisatie coaching, leiderschap bij transitie, waardegedreven leiderschap, balans en zingeving waaronder burn-out, bore-out & flow, working identity & loopbaan.

 

This entry was posted in Impressies. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *