Routebeschrijving Hilton

Routebeschrijving Hilton The Hague

 

Zeestraat 35AMSHHHI_Hilton_The_Hague_home_right
2518 AA Den Haag
(+31) 070 710 70 00

Midden in het oude stadscentrum is Hilton The Hague gelegen. De gastenkamers van dit moderne en luxe hotel behoren tot de ruimste van de stad en zijn alle voorzien van luxe badkamers met gescheiden bad en douche. Hilton The Hague beschikt daarnaast over uitstekende vergader- en evenementenfaciliteiten. Ook kunt u in Hilton The Hague genieten van een lunch of diner in het gezellige Grand Café Pearl, bijkomen met een speciaal biertje van de tap of een lekkere snack in Bar Lutine of met een goed glas wijn op het zonnige terras van de executive lounge. En voor wie fit wilt blijven tijdens zijn verblijf doet zijn work-out in de 24-uurs fitnessruimte, of huurt een fiets en ontdekt de prachtige omgeving van Den Haag.

Vanuit de richting Amsterdam

Neem de A4 richting Den Haag en Rotterdam. Neem bij knooppunt Burgerveen de A44/N44 naar Den Haag centrum en volg, als u de t-splitsing aan het eind van de N44 heeft bereikt, de borden Westeinde. Blijf op de linkerbaan en sla linksaf bij de verkeerslichten. De derde straat rechts, de Dr. Kuypersstraat, brengt u naar het Hilton The Hague.

Vanuit de richting Rotterdam

Neem de A13 naar Den Haag. Volg bij knooppunt Prins Clausplein de borden A12 richting Den Haag/Scheveningen. Sla aan het eind van de snelweg linksaf richting Scheveningen-Zeehaven. Volg bij de t-splitsing aan het eind van deze weg de borden richting Westeinde. Blijf op de linkerbaan zodat u linksaf kunt slaan bij de verkeerslichten. De derde straat rechts, de Dr Kuypersstraat, brengt u naar het Hilton The Hague.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.